FAQ - Întrebări frecvente 

Cine suntem noi?

  Noi suntem un grup care include elevii clasei a 9-a ai Școlii Babel+Liceu și 5 profesori coordonatori.

Care este ideea de la care am plecat ?

 Ideea de la care am plecat este aducerea de plus valoare în comunitatea din care facem parte, urmărind un schimb de experiență internațional care să ne inspire și pe baza căruia să incorporăm și dezvoltăm practici civice benefice.

Care este motivația noastra ?

  Suntem motivați să călătorim cu misiunea de a identifica exemple de bune  atitudini și de a învăța de la experiențele altor comunități. Astfel, ne dorim să contribuim la o schimbare pozitivă și să încurajăm implicarea activă a cetățenilor în dezvoltarea comunității noastre.

De ce am ales Olanda ca primă destinație ?

  Am ales Olanda ca prima destinatie pentru ca am ramas impresionați când am fost o parte din noi cu un an urma într-un proiect Erasmus. Ne dorim să revizităm Olanda și să studiăm bunele practici ale comunitățiilor de acolo ca să vedem dacă le putem implementa și la noi.

Ce program avem în Olanda ? 

Program pe scurt

Luni - Trip cu bicicletele prin Amsterdam și vizitarea centrului sportiv al universității Amsterdam

Marți - Plecăm în Nijmegen la fabrica de mobilă care ne face mobilă pentru școala noastră.

Joi - Mergem la Democratic School of Amsterdam.

Vineri - Interviuri din Amsterdam, Zoom cu centru de reabilitare a persoanelor cu dizabilități.

Sâmbătă - Plecăm din Olanda spre casa

Programul nostru poate fi regăsit și pe pagina noastra de facebook sau instagram.

Ce facem dupa ce ne întoarcem?

Dupa ce ne întoarcem vrem să organizăm workshop-uri prin care să prezentăm și să încercam implementarea a cea ce am studiat.

De ce avem nevoie 29500 euro ?

 Vom folosi 29500 euro pentru schimbul de experiențe pe care vrem să îl facem. în care sunt incluse: transportul, cazarea și masa a 30 de persoane. 

Cum ne poți susține proiectul?

   Poți să ne urmărești aventura pe una din rețelele noaste de Social Media unde vom posta zilnic. Totodată poți sustine proiectul prin a dona sau a devenii sponsor. 

Cum donez sau devin Sponsor?

Ce beneficii ai ca și sponsor?

Pachete de promovare pentru sponsori:


Expunerea oferită sponsorilor se va face către comunitățile din jurul proiectului Movement for Improvement www.movementforimprovement.ro și Babel Școală + Liceu www.scoalababel.ro prin toate canalele de comunicare online și offline. 


Offline - comunitatea școlii formată din profesori, elevi și părinți din Timișoara cuprinde 50 de profesori, 350 de copii în anul 2023-2024, și adulții din cadrul familiilor acestora. În plus, comunitatea extinsă cuprinde părinți, profesori și copii activi în alte școli ce participă la cursuri oferite de Babel (estimat 500 de copii, 200 de profesori, 300 de părinți în anul 2023-2024). 


Online - comunitatea extinsă de profesori, elevi și părinți din toată țara este de aproximativ 6000 de urmăritori pe social media (Facebook, Youtube, Instagram).


Pachet 1 - Suporter al proiectului - între 200 și 400 Euro 


  


Pachet 2 - Sponsor al proiectului - 1000 EURO


 septembrie - decembrie - aprox 300 participanți).


La aceste evenimente vei fi prezentat drept sponsor și vei putea expune materiale promo printr-un format agreat împreună cu echipa noastră de PR (exemplu: broșuri, baloane, stand, video, postări Facebook & Instagram, email marketing etc).

Pachet 3 - Sponsor Partener de drum - 2000 EURO
 septembrie - decembrie - aprox 300 participanți).
Pachet 4 Sponsor Principal- 3000 EURO


Exclusivitate față de celelalte pachete având prioritate la afișare în toate spațiile dedicate online și offline.
 septembrie - decembrie - aprox 300 participanți).La aceste evenimente compania va fi prezentată drept Sponsor principal și va putea expune materiale promo printr-un format agreat împreună cu echipa noastră de PR (exemplu: broșuri, baloane, stand, video, postări Facebook & Instagram, email marketing etc) Posibilitatea susținerii unui discurs la fiecare dintre aceste evenimente. Ai o intrebare la care nu ti-am raspuns?