Movement For Improvement

white_icon_1

DESPRE NOI

Despre RO BIKE VALLEY și Andrei Rusu

În cadrul proiectului nostru, axat pe educația și infrastructura pentru biciclete, am avut oportunitatea de a ne întâlni cu Andrei Rusu de la RO Bike Valley, care împărtășește aceeași pasiune pentru subiect. În prima noastră discuție, Andrei ne-a provocat să reflectăm asupra obiectivelor noastre, care variază de la educație și impact social la siguranță și dezvoltarea infrastructurii. Am comparat descoperirile noastre din Olanda cu situația din România și, deși există multe provocări, suntem încurajați de interesul crescând pentru utilizarea bicicletelor ca mijloc de transport și de apariția organizațiilor și grupurilor inițiative precum Movement for Improvement.

Partea cea mai captivantă a întâlnirii a fost când Andrei ne-a explicat mecanismele schimbării, subliniind trei aspecte esențiale: Hard, Soft și Government. Partea Hard se referă la îmbunătățirea infrastructurii fizice, în timp ce aspectul Soft vizează educația și sensibilizarea comunității din Timișoara. Am concluzionat că putem contribui semnificativ la aspectul Soft, ceea ce ne-a clarificat direcția în care trebuie să ne canalizăm eforturile în cadrul proiectului.

Andrei ne-a oferit, de asemenea, sfaturi valoroase și răspunsuri la întrebările noastre, subliniind importanța de a ne bucura de munca noastră, deoarece entuziasmul nostru va inspira și pe alții.

În a doua întâlnire, am aprofundat diferențele dintre Olanda și România în ceea ce privește cultura bicicletei, concentrându-ne pe istoria Olandei și pe evoluția infrastructurii și educației lor. Andrei ne-a îndrumat către resurse utile pentru cercetarea noastră continuă în cadrul Movement for Improvement.

Așteptăm cu entuziasm următoarea întâlnire cu Andrei, conștienți că dorința comună de a vedea schimbări pozitive în comunitatea și orașul nostru va întări și mai mult legătura dintre noi.