Movement For Improvement

white_icon_1

DESPRE NOI

EVENIMENTE

Eveniment Încheiere Movement for Improvement 1

Pe data de 5 decembrie a avut loc evenimentul de încheiere al primei ediții Movement For Improvement. Evenimentul a avut loc la Faber, unde în fața unui public larg echipa Movement For Improvement și-a prezentat concluziile finale ale proiectului în forma unor rapoarte, câte unul pentru fiecare temă studiată.

Prezentare STORYSEED

O parte din echipa Movement For Improvement a fost prezentă la festivalul StorySeed. În cadrul acestui eveniment, echipa noastră a prezentat proiectul și legătura lui cu tema festivalului, învățarea experiențială. De asemenea, am avut ocazia să proiectăm din nou documentarul nostru.

Premiera Documentar Movement for Improvement Plai 2023

În cadrul Festivalului Plai am avut ocazia să prezentăm pentru prima dată photovoice-ul, care a fost realizat cu poze făcute de către Movement For Improvement în Olanda. Tot în cadrul acestui festival am avut și premiera documentarului Movement For Improvement.

Mai multe detalii în postarea dedicată pe Blogul nostru. 

FITT Eveniment

Pe data de 19 septembrie, am fost chemați de cei de la FITT pentru a ne prezenta proiectul voluntarilor locali. Le-am povestit despre cum a luat naștere inițiativa, ce am făcut în Olanda și care sunt planurile noastre de viitor.

Mai multe detalii în postarea dedicată pe Blogul nostru. 

Youth Fest Summer 2023

Prima apariție a echipei Movement For Improvement după revenirea din Olanda a fost la Youth Summer Fest. În cadrul acestui festival am susținut un workshop pe parcursul a două zile. Am avut ocazia ca în cadrul acestui eveniment să ne facem inițiativa cunoscută printre participanții la festival.

Mai multe detalii în postarea dedicată pe Blogul nostru. 

Babel Sports Day

Având în vedere ca in cadrul Movement For Improvement 1 unul dintre subiectele de interes studiate a fost Sportul si Nutritia, asa ca nu puteam sa ratam ocazia de a organiza un eveniment dedicat sportului. Pe data de 9 Iunie a avut loc Babel Sport Day, eveniment dedicat elevilor pasionați de sport si distractie.

Licitație Opere de artă

O parte din echipa Movement For Improvement a venit cu inițiativa de a organiza o licitație de opere de artă pentru strângerea de fonduri pentru proiect. Această licitație a avut loc în cadrul deschiderii centrului de învățare experiențială. Lucrările licitate au fost create de elevi din clasa a IX-a. Persoanelor prezente la eveniment le-a fost sporit interesul de a licita printr-o scurtă prezentare a proiectului.

Despre Libertate

Primul eveniment organizat de echipa Movement For Improvement a fost pe un subiect extrem de important pentru Timișoara: libertatea. Am avut ocazia de a întreține un dialog extrem de interesant cu profesorul universitar Alin Gavreliuc și conferențiarul universitar Constantin Jinga, participanți și răniți în revoluția din 1989.