Movement For Improvement

white_icon_1

DESPRE NOI

Organizarea Babel Sports Day

În ultimele luni, am lucrat din greu pentru a atrage sponsori care să ne susțină financiar în această misiune. Mulțumită generozității lor, am reușit să obținem o parte din suma necesară. Cu toate acestea, mai avem nevoie de un ultim efort pentru a ajunge la ținta noastră. De aceea, am organizat un eveniment sportiv la școala noastră intitulat Babel Sports Day.

Evenimentul sportiv va avea loc în incinta școlii din Dumbrăvița, pe strada Phoenix  și este deschis atât elevilor noștri, cât și celor din alte școli. Ne-am dorit ca acest eveniment să fie accesibil tuturor, așa că intrarea este gratuită. Totuși, suntem recunoscători pentru orice donație care poate fi făcută pentru a susține proiectul nostru.

Programul evenimentului este plin de distracție și competiție. Vom organiza trei sporturi: basket, ștafetă și ping-pong, iar fiecare sport va avea mai multe categorii de vârstă pentru participare. Astfel, fie că ești pasionat de basket, viteza ștafetelor sau îndemânatic la ping-pong, vei găsi cu siguranță o competiție potrivită pentru tine.

De asemenea, precizăm că acest eveniment sportiv va fi posibil cu sprijinul baschetbalistului român Bogdan Popescu, care ne-a oferit ajutorul său prețios în organizarea și promovarea evenimentului. Îi mulțumim acestuia pentru că pe lângă faptul că ne va ajuta cu organizarea, ne-a invitat la o competiție pe care a organizat-o la Iulius Town unde ne-a permis ca în timpul unei pauze între meciuri să ne promovăm evenimentul nostru.