Movement For Improvement

white_icon_1

DESPRE NOI

Plai Movement for Improvement 2023

În weekend-ul 9-10 septembrie, a avut loc festivalul Plai, unde și noi am luat parte. În cadrul acestui festival, am prezentat pentru prima dată “photovoice”-ul proiectului și documentarul acestuia. Pregătirile au început de vineri, 8 septembrie, când, după ce am cules toate materialele și printurile, am început să construim “photovoice-ul”. Cu o cordelină am legat 20 de poze între 2 copaci și un stâlp pus de noi; fiecare poză a fost pusă pe o bucată de A2 de carton să iasă un efect de paspartu. După ce am stat toată după-amiaza să lipim și să aranjăm, am reușit. Trece seara și vine ziua în care festivalul se deschide.

 

Noi am avut standul la Muzeul Apei de pe Calea Urseni. În domul nostru ne-am pus o masă, unde am așezat un tricou cu partenerii noștri, Fitt, și rapoartele create după călătoria noastră de cercetare. Am stat acolo să răspundem la întrebările oamenilor care treceau pe acolo, atât despre proiect, cât și despre expoziția noastră de poze.

 

Timpul trece și publicul nostru creștea, deoarece se apropia debutul documentarului “Movement for Improvement 2023”. A venit și momentul, iar sala era plină. Am rulat documentarul, unde s-a prezentat tot ce am făcut noi în călătoria din Olanda, iar mai apoi, când s-a terminat, am stat la întrebările din public. Ne bucurăm că am reușit să prezentăm documentarul și că am avut un loc în care putem să ne prezentăm proiectul în mai multe moduri.