Movement For Improvement

white_icon_1

DESPRE NOI

Traseul nostru către Olanda

Ne-am început călătoria în data de 24 iunie și am ajuns ziua următoare, 25 iunie, în Olanda. A fost un drum obositor și plin de peripeții din cauza schimburilor de trenuri. Am întâmpinat multe încurcături, trenuri anulate și întârziate, dar ne-am adaptat situației și am găsit întotdeauna soluții împreună.

În primul tren, am aflat că gara la care trebuia să ajungem a fost închisă din cauza unor probleme legate de vreme, dar entuziasmul nostru a rămas același. În ciuda împotmolirilor, am reușit să prindem trenul de noapte către Amsterdam. După un drum dificil, dormit mai mult sau mai puțin, am ajuns cu bine în Amsterdam.

Încă din primele momente, am observat diferențele majore dintre capitala Olandei și Timișoara. Infrastructura bicicletelor și a mijloacelor de transport este foarte bine dezvoltată și structurată, iar aspectul orașului este foarte bine întreținut.

După ce am schimbat diferite mijloace de transport public și ne-am bucurat de o pauză într-un parc confecționat strict din materiale naturale, am prins ultimul autobuz către cazare. După ce ne-am acomodat și am cinat, am organizat o mini-ședință în care am reflectat trăirile noastre pe parcursul celor două zile de deplasare.

În această reflecție, fiecare dintre noi a trebuit să spună ce a învățat din această experiență. În concluzie, după multe greutăți, dacă ești cu persoanele potrivite, vei reuși să-ți îndeplinești obiectivele.