Movement For Improvement

white_icon_1

DESPRE NOI

Youth Summer Fest 2023

Proiectul Movement for Improvement nu se încheie aici! După revenirea noastră din Olanda, am organizat workshop-uri în cadrul diverselor evenimente publice, unde am desfășurat activități legate de proiectul nostru.

 

Unul dintre aceste workshop-uri a avut loc în cadrul festivalului “Youth Summer Fest”, organizat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT), desfășurat în Timișoara, pe 11 și 12 august 2023. Pe parcursul celor două zile, am interacționat cu participanții la eveniment într-un mod deschis și plăcut. Am prezentat inițiativa și proiectul în general, am împărtășit experiențele noastre din Olanda referitoare la subiectele noastre de interes și am discutat despre schimbările pe care dorim să le aducem și multe altele.

 

Un aspect care ne-a surprins plăcut a fost implicarea voluntarilor internaționali prezenți într-un schimb de experiență. Nu ne așteptam ca aceștia să fie interesați de proiectul nostru, însă am fost plăcut impresionați. Nu doar că au manifestat un interes pronunțat față de proiectul nostru, dar ne-au și împărtășit cum temele pe care le-am explorat în Olanda se regăsesc în țările de proveniență ale acestora. Aceste interacțiuni au fost extrem de valoroase pentru noi, oferindu-ne feedback din perspectiva unei audiențe cu care nu am interacționat anterior și am învățat și despre diferitele obiceiuri din alte țări.

 

Am rămas profund impresionați și am fost încântați să vedem interesul și entuziasmul oamenilor pentru ceea ce le-am prezentat, demonstrând astfel o reală apreciere pentru activitatea noastră. Aceasta ne motivează să continuăm și le mulțumim tuturor pentru susținere.